مصاحبه و گزارش

بازدید مدیران شرکت های اتوماسیون صنعتی از شرکت مکو

بازدید مدیران شرکت های یکپارچه ساز عضو انجمن صنفی شرکت های اتوماسیون صنعتی از توانمندی های شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا مکو

این بازدید با هدف هم افزایی صنف بزرگ اتوماسیون صنعتی کشور جهت بهره گیری حداکثری از توانمندی ها و محصولات ساخت داخل اعضای انجمن برنامه ­ریزی شده بود. شرکت مکو از سال 97 راهبرد فروش On-Shelf سامانه های MAPCS و MRT خود را به شرکت های یکپارچه ساز اتوماسیونی ایرانی تدوین و توسعه داده است و بازدید مذکور در راستای توسعه پیاده سازی شفاف همین راهبرد و به پیشنهاد شرکت مکو انجام گرفت.

 در این بازدید که در روز دوشنبه ۲۱ مهرماه ۱۳۹۹ و در محل شرکت مکو واقع در منطقه فردیس کرج و با رعایت پروتکل ­های بهداشتی مقابله با همه ­گیری کرونا برگزار شد مدیران شرکت های ندا، توسعه تأمین پرشیا، فناپ، کنترل پویان و کنترل های صنعتی حنیف از اعضای انجمن حضور داشتند.
همچنین جلال کاوندی، هماهنگ کننده کارگروه یکپارچه سازان و وحید تیموری دبیر انجمن صنفی شرکت های اتوماسیون صنعتی نیز بازدیدکنندگان را همراهی نمودند. گفتنی است نمایندگان دو شرکت فولادتکنیک و قشم ولتاژ نیز در این بازدید به صورت مجازی حضور یافتند.

در بخش اصلی این برنامه، حاضران پس از بازدید از مجموعه تولید، مونتاژ و تست کارت های الکترونیکی شرکت مکو، در آزمایشگاه اصلی توسعه MAPCS مهمان آقای مهندس اسماعیلی مدیر پروژه بومی سازی و توسعه سامانه MAPCS بودند.
اسماعیلی در این بخش توضیحات مبسوطی را از روند توسعه MAPCS در شرکت مکو، پروژه های انجام شده و در دست اجرا با این سیستم و همچنین برنامه های توسعه ای شرکت در این خصوص برای حاضران ارایه کرد.

اگرچه موضوع اصلی این بازدید آگاهی شرکت­ های یکپارچه ساز از آخرین دستاوردهای شرکت مکو در توسعه امکانات و قابلیت­ های سامانه اتوماسیون و کنترل فرآیند MAPCS بود اما به ابتکار مدیران شرکت مکو، بازدیدی نیز از دیگر بخش های تولیدی این شرکت شامل سامانه های کنترل و الکتریک توربین های بادی و سامانه های تحریک ژنراتور برگزار گردید.
در انتها بازدیدکنندگان در سالن اجتماعات تدبیر گرد هم آمدند و با حضور آقای دکتر محمدحسین رفان مدیرعامل محترم شرکت مکو و هدایت آقای مهندس مرتضی مخلص آبادی رئیس بازاریابی در خصوص توانمندی های شرکت مکو به بحث و تبادل نظر پرداختند و دیدگاه های خود را نسبت به آنچه در این بازدید به سمع و نظرشان رسید مطرح نمودند.
با توافق حاضران مقرر شد چگونگی رگولاتوری بازار پروژه های اتوماسیون صنعتی با هدف حفظ توأمان منافع سازندگان کارت های کنترلی و یکپارچه سازان به عنوان سازندگان سیستم های کنترلی  و نیز خدمت رسانی منطقی و اصولی به صنعت و اقتصاد کشور تا رسیدن به نتیجه مطلوب به صورت جدی در دستور کار جلسات مشترک سازندگان، یکپارچه سازان و انجمن صنفی شرکت های اتوماسیون صنعتی قرار گیرد.
جا دارد از زحمات سرکار خانم مهندس رستگار که در هماهنگی و برگزاری این برنامه زحمات ارزشمندی را متحمل شدند تشکر و قدردانی شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 3]

دیدگاهتان را بنویسید